Saturday, April 16, 2016

short mid-sembreak


salam..any0ng hasey0 !!
alhamdulillah dapat rasa cuti even only 3 days and two nights kat rumah...semalam time bajet bajet forever alone breakfast mcD area pudu sentral tetiba jumpa kawan baru yang kebetulan breakfast sorang jugak....her name is afiqah and she is 18 years old..then kitorang berkenalan and sembang sekejap..fortunately tiket bas dia pukul 2..sejam lewat dari aku....tapi kira hikmah la jugak tetiba jumpa dapat kongsi cerita..now she's study at Asia Pasific University..baru tahu ada kampus tu...


then kuing aku yang bernama si puteh lahirkan 2 babies baru....satu tu putih gak kaler dia..yang satu lagi cue skit sebab tompok tompok..anak dia yang nama kechik dah ada kawan dah pasni....how cute they are ^^


lepas tu dapat pegi kenduri cousin...actualy this is first kenduri yang aku pegi untuk tahun 2016 ni...dapat la jumpa sanak saudara and makan nasi minyak....sambil sambil tu dapat gosip pasal perkembangan sepupu masing masing...^^


alhamdulillah terasa termotivasi duduk rumah kali ni sebab esaimen boleh tahan melambak....so slow slow lah buat...esok pagi dah nak balik kampus dah...kbye !

1 comment:

Safirul Amar Azmi said...

comel anak kucing tu...:)