Wednesday, June 15, 2016

final exam mood

salam..any0ng hasey0 !!!
Ramadhan Kareem...Allahu Akram !!!!
alhamdulillah finally Ramadhan come again....
lama dah tak update....haha...punyalah tak sempat...
ni pun dah 3 paper exam baru ingat nak update....selamat menyambut bulan Ramadhan kepada semua kawan kawan...well macam biasalah hidup sebagai mahasiswa time bulan Ramadhan macam ni....sahur ngan bukak puasa ngan kawan je...jauh dari family....bila time exam ni tau tau je lah...cabaran betul nak study kat bilik....rasa nak layu je mata..haha...










sekarang ada lagi 4 paper kena hadap...pastu nak balik raya !!!!!!! haha..padahal raya ke-4 dah start internship.....paper yang dah lepas tu tawakkal je lah...kalau rasa tak okay pun buat buat okay je lah....hihi..so gudluck kepada kawan kawan blogger yang tengah final exam jugak.....exam exam jugak...ibadat jangan lupa....^^




No comments: