Saturday, August 27, 2016

Food Mega Festival 2016

salam..any0ng hasey0 !!!
finally semalam ada chance nak pegi Food Mega Festival 2016..kiki..
ni pun alang alang takde kursus kat tempat intern and ada orang hajakkk...so check it out.....


Image result for food mega festival 27 28 ogos 2016

dah lama tak makan something yang lain dari yang lain...so memandangkan banyak gila gerai kat Food Mega Festival 2016 ni tinggal beli and makan je..haha
guys sape yang nak pegi ada lagi last day hari ni...27 & 28 Ogos...mana yang rasa dekat and free boleh la datang usya....


siblings..

geng satu keta..

time sampai semalam kitorang round dulu semua gerai pastu bole decide nak beli apa...actually banyak je gerai gerai menarik cuma tak semua yang masuk sangat dengan tekak aku...ingat nak makan korean food tapi time tu tengah close kejap...pastu almost setiap booth and food trucks beratur panjang...so kena lah sabar sikit demi mendapatkan makanan yang diidamkan...hehe..semalam banyak makanan western je yang kitorang beli...overall it's okay la...tetap meriah sebab ramai gila yang datang include tourist..persembahan band pun menarik sangat...sangat sesuai kalau nak lepak sama sama sambil makan and minum..^^

some of foods..



thanks adik adik for having me....next time jumpa lagi !

No comments: