Wednesday, September 14, 2016

done internship ^^

salam..any0ng hasey0 !!!
minggu ni ikutkan dah kena balik kampus sebab next week dah start kelas..malangnya mood nak study tak muncul muncul lagi sebab last week baru je habis internship...haha
well internship ni sebenarnya banyak sangat mengajar erti sebenar pekerjaan..cewahh..before ni pun aku memang dah ada pengalaman kerja tapi sangat jauh beza ngan suasana tempat intern ni...dulu time mengajar dari pagi sampai petang mangadap anak murid dengan macam macam kerenah...sekali bila sampai tempat intern sunyi gila..ada radio je...nak nak bila dapat tempat kat office..kalau tak mengadap mesin potostat, mesin faks, komputer bukan office la namanya tu...





biasa lah ada kenangan manis..ada jugak yang pahit...cuma yang penting kena sabar je hadap semua ujian ni....nasib baik intern kali ni bertemankan dua orang kawan aku...nasib baik 2 bulan je..diorang je tempat mengadu semua benda..kawan susah senang masa aku kat sana...hari hari pegi pukul 7 sebab nak kejarpunch card pukul 8..tempat intern pun kemain jauh...dalam 45 minit baru sampai....by the way i luv you guys...tanpa korang aku takkan sekuat ni....nanti kita celebrate sempena abes intern sama sama...


punch card terakhir...kiki..gudbye office..time to go home ^^

semoga dipermudahkan urusan lagi 2 semester before graduation !!!!!!!

1 comment:

EAT,MAKE,READ said...

Tahniah. Semoga berjaya.