Wednesday, September 14, 2016

Love In The Moonlight ^^

salam..any0ng hasey0 !!!

Image result for love in the moonlight

minggu ni asyik duduk depan tv je hadap cerita baru ni..tajuk dia Love In The Moonlight...hari tu saje tekan tekan remote sekali tertengok cerita ni macam best la pulak....cerita ni tengah airing sekarang kat Korea...ni pun aku tengok kat KBS World je..haha..kalau nak diikutkan cerita zaman Joseon ni ala ala historical sikit tapi pelakon dia ada tarikan tersendiri...lagi lagi si Park Bogum tu ...hehe..senyuman dia memang melting gila !

Image result for love in the moonlight

sikit sinopsis pasal cerita ni...

berkisar tentang Hong Ra On (Kim You Jung) yang menyamar jadi lelaki sejak kecik sebab ada masalah family...pastu dia amik upah tuliskan surat cinta untuk adik puteri raja. Entah macam mana dia pun tetiba terlibat jadi eunuch (pekerja istana) and jumpa Crown Prince (Park Gobum)...Putera tu taktau yang dia ni perempuan and Hong Ra On taktau yang dia ni raja....pastu bila lama lama kenal and berkawan diorang pun jatuh cinta....tapi sian pulak kat Kim Yoon Sung (kerabat diraja) (Jin Young) yang memang dah lama suka kat dia....pastu banyak lagi lah konflik dalaman dalam cerita ni..


         

                                                                                         

1 comment:

SNM Mohamed said...

X sempat tengok lagi...tp mmg tengah famous cite ni..

Regards,
SNM_Yana Afi Mohamed