Friday, October 21, 2016

End of Moonlight Drawn by Clouds ^^




salam..any0ng hasey0 !!!!
hoyeahh finally drama yang aku follow since cuti sem lepas dah tamat....kemain gigih mengadap 18 episod....actually baru sempat nak hadap episod last hari ni sebab kelmarin ada presentation...kuikui...padahal tak sedar diri dah makin sibuk...ngan thesis, presentation, esaimen bagai..haha...well nak buat macam mana...sibuk sibuk pun kena lah rehatkan diri sekali sekala...by the way Moonlight Drawn by Clouds ni memang best sangat !!! luckily happy ending even aku tak boleh move on ngan second male lead dia....huntung lah kawan kawan uni yang balik midsem-break..aku pulak tersadai kat kolej sebab ada program kat Gua Musang seminggu....lots of assignments to do and proposal thesis pun tak siap lagi....lepas habis cerita ni baru tenang sikit rasanya nak buat keje..hihi...

Thumbnail


1 comment:

Sally Samsaiman said...

Finally kan! hhahahahaha...akak pun x senang duduk ..tpi second male lead matii...I'm so sad :(