Wednesday, July 13, 2016

Happy Eid Mubarak 2016 ^^

salam..any0ng hasey0 !!!!
dah raya ketujuh baru ingat nak update blog..haha..now tengah busy ngan internship...cuma tengah takde mood nak cerita pasal internship....so this post pasal greeting raya je....selamat hari raya aidilfitri kepada rakan rakan blogger....dan kepada sape sape yang mengenali diri ini....nothing best for this raya except meluangkan masa dengan family dan orang orang terdekat...well biasalah sejak umur dah meningkat feeling raya semakin hambar sebab banyak lagi komitmen yang menanti...but i still enjoy this rayaaaa....wink !


bila adik adik dah balik kolej dan hostel rasa lah rumah sunyi sikit...biasalah lumrah adik beradik kan...bila dekat rasa nak gaduh...bila jauh baru teringat ingat...kahkah..



time raya je lah masa nak jumpa cousin..bila tengok semua dah besar besar dan bawak haluan masing masing rasa macam cepat je waktu berlalu....padahal aku yang makin tua....haha
tapi rasa best sangat sekali sekala dapat kongsi cerita....



so guys..happy hari raya....kalau sempat jangan lupa puasa 6...walaupun hajat aku nak puasa penuh tak tercapai tapi alhamdulillah aku masih dapat rasa nikmat berpuasa bersama kawan kawan and family....hihihi...doakan aku dipermudahkan urusan sepanjang internship.....stay cool !