Saturday, August 27, 2016

Food Mega Festival 2016

salam..any0ng hasey0 !!!
finally semalam ada chance nak pegi Food Mega Festival 2016..kiki..
ni pun alang alang takde kursus kat tempat intern and ada orang hajakkk...so check it out.....


Image result for food mega festival 27 28 ogos 2016

dah lama tak makan something yang lain dari yang lain...so memandangkan banyak gila gerai kat Food Mega Festival 2016 ni tinggal beli and makan je..haha
guys sape yang nak pegi ada lagi last day hari ni...27 & 28 Ogos...mana yang rasa dekat and free boleh la datang usya....


siblings..

geng satu keta..

time sampai semalam kitorang round dulu semua gerai pastu bole decide nak beli apa...actually banyak je gerai gerai menarik cuma tak semua yang masuk sangat dengan tekak aku...ingat nak makan korean food tapi time tu tengah close kejap...pastu almost setiap booth and food trucks beratur panjang...so kena lah sabar sikit demi mendapatkan makanan yang diidamkan...hehe..semalam banyak makanan western je yang kitorang beli...overall it's okay la...tetap meriah sebab ramai gila yang datang include tourist..persembahan band pun menarik sangat...sangat sesuai kalau nak lepak sama sama sambil makan and minum..^^

some of foods..



thanks adik adik for having me....next time jumpa lagi !

Sunday, August 14, 2016

friend's wedding ^^


salam..any0ng hasey0 !!!
sejak intern memang aku dilanda kemalasan nak update blog..kadang tu nak blogwalking pun tak sempat....rasa lepas balik ofis nak tid0o je manjang....so dah alang alang weekend ni nak la update sikit pasal wedding kawan aku satu batch time sekolah menengah dulu....dia ni pun penah jadi kawan satu dorm dulu...congrates Ain & Nik for your wedding....semoga kekal sehingga jannah...bila tengok member sendiri kawen rasa macam diri ni dah makin tua....haha...lagi la kalau kat tempat intern..asyik sembang pasal kawen je...dah member ofis pun ramai yang dah kawen....so layankan je lah....tapi kadang tu seyes rimas gak....huuhuu


my bestfren dayah and my twin friend ariena yang tgh study kat indonesia..she come back..

mini reunion of budak puteri simpunk ! #batch 20 slissians

again ~

alhamdulillah this wedding aku dapat berunion ngan kawan kawan time sekolah menengah dulu..dah cantik cantik belaka semua....memang layak sangat kalau nak kawen...haha...apepun aku doakan semoga korang semua sentiasa success kejar apa yang korang impikan.....lepas lah gak rindu nak jumpa and bercerita ngan diorang...hari tu raya tak sempat buat gathering....


this is kawan satu meja prep dulu..time kat hostel malam malam orang sibuk study kita dok gosip and mengata orang...berangan bagaii....dapat jugak jumpa 2 orang my bestfren ni....luv you two muahhh ^^

Ain & Nik Reception


lastly..semoga perkahwinan kawan aku ni diberkati Allah sehingga ke jannah....insyaAllah ada rezeki aku kat dunia ni dapat lah naik pelamin satu hari nanti...